GENSE KONCERTER

SE ELLER GENSE KONCERTER FRA STUDENTERHUSET OG FESTIVALERNE
NORTHERN WINTER BEAT OG WAY UP NORTH
 • NORTHERN WINTER BEAT PRESENTS: LASER NUN KRAFTFELT

  Den 7. oktober 2023 blev Vor Frelsers Kirke i Aalborg rammen om den banebrydende 360 koncertceremoni “Kraftfelt” skabt af Laser Nun. Med seks forstærkere, lysinstallationer, trommer, elektronik og guitar blev publikum guidet ind i et sonisk kraftfelt, der smedede rå energi.

  LÆS MERE HER

 • Hjalte Ross og Who Killed Bambi live koncert

  HJALTE ROSS OG WHO KILLED BAMBI KONCERT

  HJALTE ROSS OG WHO KILLED BAMBI KONCERT Den 15. september 2022 gav Hjalte Ross og Charlotte-Amalie begge en koncert på Studenterhuset med stry- gekvartetten Who Killed Bambi som backing. Koncerterne var en nyfortolkning af deres musik, omskrevet af musiker og komponist-studerende ved Det Jyske Konservatorium, Simon Buhl Sørensen. Vi har foreviget den fantastiske aften, og…

  LÆS MERE HER

 • Charlotte-Amalie live koncert

  CHARLOTTE-AMALIE OG WHO KILLED BAMBI KONCERT

  Den 15. september 2022 gav Hjalte Ross og Charlotte-Amalie begge en koncert på Studenterhuset med stry- gekvartetten Who Killed Bambi som backing. Koncerterne var en nyfortolkning af deres musik, omskrevet af musiker og komponist-studerende ved Det Jyske Konservatorium, Simon Buhl Sørensen.

  LÆS MERE HER

 • Way Up North Satellite

  SATELLITE FROM WAY UP NORTH 2020

  En fredag aften i 2020 stod den på vores første livestream via Way Up North. Vi er så taknemmelige for supporten, hvor et overvældende antal kultursultne mennesker så med hjemme fra stuerne. Her kan du (gen)se de fantastiske koncerter med The Courettes, Hjalte Ross og Kogekunst!

  LÆS MERE HER